Tankar om allt mellan himmel och jord.

 
Att förmedla sina tankar kan vara skit svårt och det är en av många anledningarna till varför jag och många andra har blogg. 1.De flesta inklusive jag måste skriva av sig. 2. De flesta vill ha en blogg för att liksom "hålla koll" på vad man själv gör. 3. Det finns inget bättre än att kunna sätta sig vid en data a något slag och bara skriva. 
Det finns många anledningar till varför man ens har en blogg. Det finns väldigt många som blir inspererade till  att börja blogga bara för att det är så många som faktiskt blir riktigt bra på att skriva blogginlägg. Det finns väldigt många tankar bakom de flesta inlägg vi skriver, jag skulle aldrig vilja skriva ett inlägg'/kommentar bara för att kränka någon annan eller se ner på någon annan, det finns inte i mina värld, jag har bloggen endast för mig själv. Visst ibland skriver jag också inlägg som där kanske finns andra inblanade i men jag skulle inte skriva så uppendart att alla fattar vem det är jag skrev om och för det mesta skriver jag  vad jag själv har varit med om och vad andra har /tycker och tänker om mig och skrivadet får mig att "hitta" tillbaka till mitt lugnamen galna Sara. 

Jag vill inte vara en person som ser ner på andra sen visst jag kan snacka skit med vem f*n gör inte det ?! Säg en person på denna jord som är helt ren från skit snack.. Det går bara inte att hitta den personen, för den finns inte. Folk snackar skit och det finns helt enkelt inget att göra åt det, och det vet speciellt vi som bor i små byar. Det snackars skit och det har det alltid gjort och kommer alltid att göra, mer eller mindre. 
Det är kanske inte alla gånger man fattar varför det snackaras så mycket skit, men jag tror inte det alla andra tror. Det handlar inte alltid om avundsjuka så många säger att det gör. Det finns egentligen ingen riktigt bra ursäkt till varför det är skit snack. 
 
Med detta röriga inlägg säger jag godnatt.. :)